Оферти за 8 декември в Хотел Гранд Самоков

8 декември е един от най-очакваните празници за студентите. С наближаването му, масово се търсят оферти за 8ми декември. Всички хотели предлагат цени за студентски празник, но при нас - в Самоков, празненствата са страхотни.
8-ми декември наближава! Заповядайте в Хотел Гранд. Намираме се само на 8 км от Боровец, непосредствено на главен път София - кк Боровец.

Празнична вечеря и DJ парти

Оферта за Студентски празник 8 декември в хотел "ГРАНД" - Самоков

  • 2 нощувки със закуски и празнична вечеря - 115 лв.
  • 3 нощувки със закуски и празнична вечеря - 140 лв.

Цените са на човек и включват: съответния брой нощувки със закуски, Празнична вечеря с включени напитки за 8 декември и DJ парти - в ресторант "Гранд", ползване на фитнес, паркинг, интернет достъп в целия комплекс, туристическа такса, застраховка, ДДС - 9%.

Хотелската база разполага с 56 легла, разпределени в 29 стаи, всяка от които със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет.

Очакваме Вашите запитвания!!!

За контакти:
Людмила Петрова   ,   Станислав Велинов
Тел: +359885249010     +359886860921
hotelgrand@infojoker.bg

Хотел Гранд Самоков е подходящо място освен за студенския празник, за посрещане на Нова година, за бизнес срещи, конферентни прояви, лагери, а и за спокоен, уютен и комфортен престой на свеж планински въздух от вековните борови гори, разпростиращи се из Рила, най-високата планина в България.