Хотел Гранд в Самоков

Хотелски комплекс Гранд - хотел с 3 звезди

Хотел Гранд се намира в полите на Рила, на 8 км от Боровец, атрактивно място за зимен туризъм и почивка. Хотелският комплекс се намира в централната част на един исторически и живописен град с многовековна история, какъвто е Самоков, на главния път от София за к.к. Боровец. По дължината на комплекса от западната страна тече една от най дългите реки в България - река Искър, която извира от различни части на Рила планина. Grand разполага с хотелска част, спортна зала, открит басейн, ресторант, кафе-бар.

Хотелски Комплекс Гранд Самоков е тризвезден хотел и предлага отлични условия за планински туризъм, ски туризъм, организира ски училище, ски оборудване. Хотел Гранд предлага разнообразни сезонни почивки, летни и зимни почивки в приятна обстановка, на перфектни цени. Хотел с уютни единични и двойни стаи, апартаменти, мезонети. В непосредствена близост до хотел Гранд се намира многофункционалната спортно-атрактивна зала Арена Самоков, пригодена за много видове спорт.

Хотелът приема туристически групи, спортни клубове и отбори на преференциални условия.


Ски училище, сноуборд и ски екипировка

Искате да карате ски, но не знаете как?
Свържете се с нас и ние ще се погрижим да Ви осигурим професионален учител и сервизиранa, подготвена за сезона и винаги добре поддържана екипировка.

Виж цени за ски училище и екипировка тук >>>

Ски училище и екипировка


За контакти:
 Станислав Велинов
Тел: +359886860921
hotelgrand@infojoker.bg

Виж сезонните цени и пакетни оферти тук >>>

 


Прочетете още

Спорт и развлечения
Спорт и развлечения

Хотелски комплекс ГРАНД Самоков е комплекс, подходящ както за развлечения, бизнес срещи, семинари, конференции и спортни лагери, така и за активна почивка. Хотелът предоставя редица удобства, които ...

Прочетете още
Цени и Пакетни оферти
Цени и Пакетни оферти

Hotel Grand Samokov предлага добри цени и пакетни оферти за почивки както през зимния, така и през летния сезон. За корпоративни клиенти предоставя възможност за организиране на семинари и фирмени събития. ...

Прочетете още

Хотел Гранд е едно тихо и спокойно място, подходящо и за бизнес срещи, конферентни прояви и лагери, а и за уютен и комфортен престой, свеж планински въздух от вековните борови гори разпростиращи се из Рила, най-високата планина в България. Хотелската база разполага с 56 легла, разпределени в 29 стаи, всяка от които със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет.

За групи, при лагери, конференции или семинари, Хотел Гранд предлага специални оферти с възможност за пълен пансион. Активни са и специални пакети за празниците, за уикенди и седмични почивки.